Hráškový lusk

Název

Hráškový lusk

Popis

Z plátu vykrojíme dvě výseče, které budou po vytvarování tvořit základ lusku. Potom si připravíme několik kuliček různé velikosti, největší jsou u středu a menší k okrajům. Nalepíme je šlikrem a potom spojíme obě půlky lusku v místě stopky k sobě. Vytvarujeme do pootevřené podoby. Necháme uschnout a pálíme na přežah. Potom namočíme celé do základní světle zelené glazury. Tmavší zelenou pak probarvíme buď hrášky, nebo naopak lusk.

Období

Statistiky

  • 9 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus VR370,D785

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Hráškový lusk
Komentáře Přidat